Foredrag

Foredrag skal være interessante, engasjerende og lærerike.

Enten det handler om digitalisering, kommunikasjon eller sosiale medier, så er jeg opptatt av at foredragene skal være konkrete, målrettede og gi publikum konkrete verktøy de kan bruke.

Alle foredragene kan tilpasses til den enekelte oppdragsgivers behov.

Digitalisering

Digitalisering et er aktuelt tema. Mange foredrag om digitalisering handler om kunstig intelligens, roboter og annen teknologi som er uoaktuell for de fleste virksomheter. Det største potensialet for digitalisering ligger imidlertid hos helt vanlige virksomheter. Selv virksomheter som ikke er digitale i utgangspunktet kan ha stor nytte av digitalisering.

Introduksjon til digitalisering

I dette foredraget får du en innføring i hva digitalisering er, og hvordan en virksomhet kan bruke teknologi til å jobbe smartere i hverdagen.

Digitalisering som drivkraft i det grønne skiftet

Digitalisering gjør det lønnsomt for bedrifter å bli mer klima- og miljøvennlige. I dette foredraget får du eksempler på hvorfor digitalisering er den beste veien til en mer klima- og miljøvennlig virksomhet.

Les mer om foredraget

Forretningsmodell og prosessutvikling

Forretningsmodellen er en strukturert beskrivelse av virksomhetens verdiskaping. Den er et av lederens viktigste verktøy. Enten du skal utvikle virksomheten, digitalisere, redusere kostnader eller lage en kommunikasjonsstrategi, så vil forretningsmodellen hjelpe deg å ta bedre beslutninger.

Introduksjon til forretningsmodeller

I dette foredraget blir du kjent med forretningsmodellen, hvordan du beskriver din egen forretningsmodell og hvordan du bruker den i praksis.

Forretningsmodellen som verktøy i digitaliseringen

Forretningsmodellen er et viktig verktøy for å lykkes med digitaliseringsprosjekter. Den hjelper deg å velge hvilke deler av bedriften du bør digitalisere, og hva du bør prioritere først.

Sosiale medier

Sosiale medier er en av de mest effektive kommunikasjonskanalene for mange virksomheter. Nøkkelen til å få utbytte av sosiale medier ligger i å utnytte de ulike kanalenes unike egenskaper, og kommunisere på riktig måte.

Verdiskaping i sosiale medier

Foredraget gir en innføring i hvordan du mest effektivt kan utnytte mulighetene i sosiale medier til å nå ut med budskapet ditt til den riktige målgruppen.

Les mer om foredraget

Trender i sosiale medier

Dette foredraget gir deg en oversikt over hva som er "hot", hva som fungerer best og hva vi kan forvente i fremtiden innen sosiale medier.

Les mer om foredraget

Utdrag fra foredrag om digitalisering: